Schiezicht&Groen

Schiezicht is een wijkonderneming en ontmoetingsplaats aan de Spangensekade en de Mathenesserdijk, in het Rotterdamse Delfshaven. En het eerste buurtproject waar ik als eigen ondernemer aan de slag ging…

Groen aan de Kade
Samen met Klus en Werk van Pameijer onderhouden we elke woensdagochtend de plantenbakken aan de Spangensekade. Naast vuil prikken en onkruid wieden en tussendoor drinken we een lekkere kop koffie en soms zelfs gebak van de Schiemeisjes. Wil je meedoen, of heb je zin in koffie en een praatje, schuif dan aan. We zijn er tussen 9.30 en 12.00u, koffie om 10.30u.

foto 2-1

MoesTuintjes aan de Dijk
Om de twee weken ben ik aan het moestuinieren met kinderen uit de buurt. Samen gaan we zaaien , onkruid wieden, oogsten en bereiden.

MoesTuintjes aan de Dijk is onderdeel van Cultuur Caleidoscoop*, creatieve en groene educatieve workshops en activiteiten voor kinderen, georganiseerd door buurtbewoners en gefaciliteerd door en vanuit Schiezicht.

*Cultuur Caleidoscoop is geïnitieerd en uitgevoerd door Meriam Beek, Julia Hevemeyer en Julia Radowitz.

groenteproeven

Schiezicht

Mathenesserdijk 272b/Spangensekade 176
Rotterdam
 06 48731519