KrautFund/Fest

Red een Kool, maak Kraut!

Kraut (1)

Samen met Gerda van Rotterdamse Oogst, Diana van Ugly Food Rescuers Club, Mathilde van SFYN Rotterdam en Sanne van Ferme Kolen stampten we in een krappe drie weken een eendaags Pop-up Zuurkoolfabriek uit de grond om samen met 275 Rotterdammers 405 kilo witte kolen te redden, die anders vernietigd zouden worden. Het werd een fantastische dag, waarin jong en oud Kool tot Kraut maakte. Benieuwd naar het resultaat! Op 3 februari gaan we verder met KrautFest, waarin we de krant eindelijk mogen proeven!

Hoe het zo is gekomen? Hier kun je het hele verhaal uitgebreider lezen en ook de achtergronden en updates van de Ugly Food Rescuers Club.

Kraut Fund/Fest Rotterdam: Pop-Up Zuurkoolfabriek in de stad

Heb je alles gemist of wil je gewoon nog een keer Kraut maken? Zie hier de link naar de recepten!

Kraut Fund Fest: How to Kraut